Ion V. Ionescu: Fotbalul, mătărânga şi pestelca!

de Ion V. Ionescu
Apărut în publicaţia “Regele Fotbal” (12 noiembrie 2002)

Ionuţ Luţu, într-un interviu recent, se destăinuia că sexul pentru el reprezintă un mijloc principal de-a se monta pentru joc! O metodă de-a se pune în formă şi de-a avea o bună dispoziţie de joc! În sprijinul curajoasei sale afirmaţii el îl cita pe însuşi marele Ronaldo! Care şi el declara cândva, într-un mod ceva mai discret şi cu o tentă mai fotbalistică, e drept, că viaţa sa personală şi organismul său îi cer în mod imperios ca înaintea meciurilor să facă sex!

Bine, că Luţu s-a dat în stambă dezvăluindu-şi chiar şi strategiile sexuale e altceva! E produsul culturii şi-a civilizaţiei noastre şi-a fotbalului nostru! El nu putea să nu amintească faptul că a făcut sex chiar şi-ntr-un avion, în drum spre Spania, că zilele trecute a “făcut”-o “în grup”, înaintea unui joc de Campionat, că el preferă “aşa”, apoi “aşa” şi după aceea “aşa” şi tot aşa până cade lat de fericire!

Sex! Sex! Sex! Revoluţie sexuală!

Sexul era şi este tema favorită şi a interviurilor cu Iulică Miu! Internaţionalul de la Steaua şi viitorul titular al unor echipe de prin Anglia, Germania sau Franţa! Şi-aceasta pentru că reporterii cred cu convingere că analizându-i obiceiurile erotice şi performanţele sexuale ale vigurosului şi nesătulului fundaş central vor da spectaculoase lovituri de presă! Cu alte cuvinte, lumea fotbalului va cumpăra cu lăcomie Ziarul ca să afle “poziţiile” preferate ale lui Miu, ca să afle procentajele de sex normal, oral, anal, auricular, nazal, ombilical, mamar sau ocular pe care le înregistrează Voinicul în bogatele sale relaţii cu fotomodelele, manechinele, coafezele, folcloristele şi manelistele Bucureştiului!

Sex! Sex! Sex!

Este şi suprarealistul reportaj cu Flavius Stoican, fundaşul Craiovei! Este sex de la un capăt la altul! De data aceasta ziaristul, cu inteligenţă şi filozofie, îl provoacă pe fotbalist la o introspecţie profundă printre cele mai ascunse încreţituri ale creierului şi cerebelului său, pe unde nu putea pătrunde nici domnul Freud, scoţând la iveală concluzii tulburătoare!

Astfel, la întrebarea reporterului dacă “practică” sexul oral (observaţi vă rog nuanţa “tehnică” şi “profesională” pe care ziaristul o conferă verbului a practica!), deci, dacă Flavius obişnuieşte s-o mai dea şi “sus”, acesta, cu naturaleţe, dar şi cu uşoară pudibonderie răspunde că: “da”!, că “nu m-aş da la o parte de la aşa ceva”…!! Haideţi că e tare! E “tare” că ţara află, în sfârşit, după 50 ani de presiune şi oprimare, de înăbuşire a pornirilor naturale ale oamenilor spre tentaţii profund umane, de inhibare chiar a reflexelor ancestrale ale acestor chinuiţi cetăţeni, că: fotbalistul Stoican, în văzul a 22 milioane de români, maghiari, germani, sârbi, bulgari, chinezi, turci, arabi, lipoveni, slovaci, coreeni, japonezi, greci, machedoni, ruşi, polonezi,… mă rog şi care-or mai fi, fiindcă toţi au drepturi egale, preferă, ce e drept, cu o feciorelnică jenă, să “practice sexul oral”!!

Splendid!

Splendidă această inefabilă candoare a sincerităţii, această transparentizare (cum ar zice unii…) a profunzimilor până acum ermetizate ale lui homo tranzitius! (Cum ar zice rafinaţii noştri bărboşi…). A fotbalistului nou, liber acum să-şi exprime Potenţa, liber să-şi expună Mătărânga şi “tehnicile” de penetrare! Şi, mai ales, liber să spună lumii în gura mare, la Gazetă, ziua în amiaza mare, aceste atât de umane şi nobile activităţi!

Asta e! Şi care-ar fi învăţămintele
cu care trebuie să ne-alegem noi după incitantele defulări ale celor trei jucători analizaţi cu atâta acribie şi spirit ştiinţific, de către atât de îndrăzneţii reporteri cei fără-de-prejudecăţi-cripto-neo- comuniste!

Păi, inevitabil ele ar fi următoarele:

Unu: că de-acum încolo, Antrenorii noştri vor trebui ca, alături de pregătirea fizico-tehnico-tactică şi psihologică, să asigure jucătorilor şi-o avansată pregătire erotico-sexuală, având în vedere că Forma jucătorilor, după cum ne-nvaţă Ionuţ Luţu, depinde de acest aspect!

Doi: că ei, Antrenorii, dar poate mai mult consiliile de administraţie, la recomandarea medicului, va trebui să se “ocupe” şi de acei jucători mai timizi, mai inhibaţi, ce singuri n-ar fi în stare să facă faţă acestei noi cerinţe a antrenamentului sportiv!

Trei: şi poate că se va ajunge ca Antrenorii să ceară Conducerilor de Cluburi să organizeze chiar în Cantonamentele dinaintea partidelor oficiale, programe de sex! Fireşte, individualizate şi dozate conform indicaţiilor medicului de echipă! Care nu mai trebuie să fie un ortoped, ca şi până acum, ci un specialist în sexologie!

Patru: şi, bineînţeles, trebuie folosită experienţa câştigată cu atâta efort şi cheltuială de către fotbaliştii deja consacraţi în acest domeniu! Pentru că, de pildă, se pare că “sexul în grup”, “practicat” de către Luţu, înaintea unui joc de campionat, a dat deplină satisfacţie pe planul efectelor asupra formei sportive a jucătorului…

Cinci: iar în cazuri de rebelă indispoziţie de joc, de depresie şi deconcentrare, se va putea încerca chiar şi “sex în pauza meciului”! Prin care să se producă acel declic, care să comute jucătorul din starea de apatie şi blocaj tehnico-tactic în cea de euforie, clarviziune şi inspiraţie de joc!

Încheiem cu o observaţie! Că s-ar putea ca până la urmă Ionuţ Luţu să fi procedat corect! Să aibă dreptate…

Acest articol a fost publicat in categoria Editorialiştii "Regelui Fotbal", Ştiri.

Etichete , , , , ,