Forum

Comentariile vor apărea după ce vor fi aprobate.

 1. Sorin:

  superb site

 2. sib:

  Un site profesionist!
  Bravoooooooooooooooooooooooo

 3. Romeo:

  inca de acum 15 ani in eter erau peste un miliard de siteuri, asa ca concurenta este foarte mare, chiar si in Romania, chiar si in sport. Depinde de conducatorii siteului daca vor face ceva special pentru microbisti, sau va fi tot un loc unde se pot injura idiotii. Succes!

 4. Octavian Stăncioiu:

  Cel care a scris mai sus este Romeo Ionescu, un mare istoric și statistician al fotbalului românesc. Este autorul ”Enciclopediei fotbalului românesc”, în două volume, o lucrare din păcate prea puțin cunoscută…

 5. FlorinR:

  Bun venit in jungla internetului. :)

 6. COSTEL CIUBOTARU:

  As dori sa cumpar INTREAGA COLECTIE A ZIARULUI REGELE FOTBAL. MA PUTETI AJUTA ? ASTEPT RASPUNS.

 7. sib:

  Nu renunta Iancu la conducerea clubului … ce ii mai iese dc renunta?

 8. sib:

  Hristos a inviat!

 9. Octavian Stăncioiu:

  Adevărat a înviat!

 10. Poli:

  prea putzine articole despre Poli!

 11. alwn:

  felicitari pt site!

 12. Octavian Stăncioiu:

  Ești alwn de pe sport365.ro?

 13. alwn:

  da, eu sunt. Mai trag cate un ochi aici in asteptarea articolelor istorice :))

 14. un parinte satul de mizeria din fotbalul romanesc:

  Referitor la echipa U16-Timis,vreau sa-mi spun cateva offuri,in calitate de parinte….Ar fi bine daca fotbalul ar fi facut doar ptr copii orfani.Stiti ce ma frapeaza,de ce doar copilul lui X,sau copilul lui Y trebuie sa fie promovat,de ce copii modesti si de rand nu sunt promovati si sustinuti.Ma uit peste echipa Timisului:portar Garlea-fiul ziaristului,prietenul tuturor celor din clubul Poli,Muresan Alex,fiul fotbalistului Muresan de la Peciu(impins si promovat peste tot,desi intre noi fie vorba nici macar fizic de fotbalist nu are,ce sa mai vorbim de creier..si cei care au fost la meci sunteti martori,prin intrarea lui nu sa intamplat nimic….Roberto Artimon,fiul marelui SEF de trib de la Poli,devenit dintr-o data marele guru al fotbalului,el a inventat fotbalul in orasul acesta,fara Artimon nu ar fi fost nimic aici,se crede atotstiutor,frapeaza lumea cu inganfarea lui desi sincer mare lucru ca antrenor nu prea a demonstrat…si colac peste pupaza mai nou isi forteaza odrasla…..si rezultatele se vad,il forteaza si in echipa de la LPS si mai nou devine un jucator important la selectionata judeteana,cand joaca el este dezastru(a gresit foarte tare in meciul tur cu Argesul…..a gresit ieri la faza penaltyului)..alti copii oare ar avea atatea sanse cate are el daca nu ar fi tata in spate,si mai este si seful d-lui prof Contescu la Poli,deci cum sa nu fie bagat sa joace…..de cazul Rotariu ce sa mai spunem,mai bine tac,desi dintre toti cei enumerati este cel mai talentat,i se permite cam multe,doar ptr ca este Roti……De asta merge fotbalul romanesc atat de bine…..ca copii lui X si lui Y sunt fortati de parintii cu influenta…..si copii cu reale calitati sunt dati de o parte,ca nu vin cu plase,iar telefoanele lor nu au semnal ca sa sune pe cine trebuie….

 15. mai apare ”Regele fotbal” si in varianta clasica?

 16. Bogdan:

  nu inteleg de ce sariti la tolontan…

 17. eugenemeric1:

  faina publicatia ;) multi si rodnici ani inainte va doresc !!!

 18. liviu:

  Frunos site!
  Bravo inca o data Octavian Stancioiu.

 19. Octavian Stăncioiu:

  Vă mulțumesc.
  Sandu, ”Regele Fotbal” tipărit nu mai apare, doar site-ul.

 20. Florin Brutaru:

  Sunt autorul cartii “Olt, Fotbal de la A la Z. Daca vrei sa aflii cat mai multe despre fotbalul din judetul Olt intra pe site-ul saptamanalului ” Linai Intai ” si citeste tot ce vrei sa aflii despre Viitorul Scornicesti, Oltul Slatina, Dinamo Slatina si Progresul Corabia.
  P.S. Vreau sa colaboram, daca te ajuta cu ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>