Emisiunea TV “Legile jocului”

Începând din 21 august 2006, Octavian Stăncioiu realizează în fiecare seară de luni, la postul de televiziune Europa Nova (Timişoara), talk-show-ul sportiv “Legile jocului”.

Emisiunea este transmisă în direct şi difuzată în reluare marţea, de la ora 15. Între 2006-2011, emisiunea a fost difuzată între orele 20 și 22, iar din 2011, între orele 19 și 20:30.

Între 1997-1999, Stăncioiu a realizat talk-show-ul “Fotbal magazin”, de asemenea în direct şi în fiecare seară de luni, la acelaşi post TV.

“Legile jocului” este o emisiune care nu îşi propune să fie “emisiune de emisiune”, emisiune de scandal sau de circ, emisiune perfectă, excelentă, excepţională, extraordinară, senzaţională, incendiară, tare, beton, super, cool, trendy, sexy, care nu vrea să facă show şi nici procesul nimănui. O emisiune ce se doreşte una de analiză, riguroasă şi civilizată, dar în acelaşi timp dinamică şi spectaculoasă.

“Legile jocului” este un dialog sportiv dedicat, în principal, fotbalului, fără a neglija însă celelalte sporturi importante din jud. Timiş.
(Va urma)